Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-03-2012 09:53:26
Geldzaken & Recht

Inboedel verwijdert zonder toestemming erfgenaam

@ marcel75 ik stelde alleen dat ik in het hele verhaal niet het werk van een notaris kan herkennen,denk ook eerder dat de vriendin gewoon het testament? is dat wel een officieel testament of een werk zonder tussenkomst van een notaris,opgestuurd heeft.
overigens heb ik geen oordeel over de vriendin,wel ben ik van mening dat zij met de ontruiming een flinke stap te ver is gegaan.
ik reageer hier omdat ik in een vrijwel indentieke situatie gezeten heb met mijn moeder alleen was het zo dat ik na mijn geboorte afgestaan ben maar ook hier ging het om een buurvrouw die meende rechten te hebben.
bij mij nam de notaris wel contact op nadat hij op de geboorteakte gelezen had dat er een zoon was.na een persoonlijk onderhoud en advies hoe verder te gaan heeft hij zijn werk tot volle tevredenheid gedaan het prijskaartje was 550 euro of iets meer.
verder heb ik de buurvrouw wel de rekening van de begrafenis en grafrechten en bijkomende kosten vergoed.
dit verhaal vermeld ik omdat ik in het verhaal van mevrouw absoluut niet het werk van een notaris kan herkennen of het moet een prutser zijn die de naam notaris niet verdiend,