Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-03-2012 13:18:59
Geldzaken & Recht

Inboedel verwijdert zonder toestemming erfgenaam

Laat het een waarschfuwing zijn voor iedereen die een oudere verzorgt of naast een oudere woont etc. laat na het overlijden altijd de zorg van de crematie en het opruimen van de boedel etc. aan de kinderen ook al heeft vader of moeder hier geen contact meer mee. niets opzeggen of afzeggen. alles gewoon door laten lopen. kijken hoe lang het duurt voor er weer contact opgenomen wordt.
ongetwijfeld wordt er dan weer gezegd "had die vriendin dat nou niet kunnen regelen?" nee, dat is de taak van de erfgename(n).

hoe triest kun je zijn om je zo te laten kennen. allemaal vals sentiment, ofwel hebberigheid. wie wil er nu iets erven van een moeder die je je hele leven links hebt laten liggen?! en wat weten we onze rechten weer goed, maar plichten.... het is een giga klus om een huis uit te ruimen. pas geleden nog meegemaakt. alleen de gouden ketiingen zijn interessant, verder willen jonge mensen tegenwoordig sowieso niets hebben uit zo'n boedel van de catagorie ouwe meuk. noem het arbeidsloon als ze al iets meegenomen heeft. want ook dat is niet duidelijk.