Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
choocomel - 17-03-2012 07:38:07
Auto & Vervoer

Bva-auctions heeft mij een defecte auto verkocht

Het is inmiddels al van erg naar dramatisch, de auto start niet eens meer. inmiddels heb ik ontzettend veel geld aan reparaties betaald. de ene gebrek na het ander komt te voorschijn. dit auto is met opzet gedumpt en is zeker niet met goede bedoelingen te koop gezet. nu overweeg ik om de auto naar de sloop te brengen omdat deze zoveel problemen heeft.

ook zijn we dingen als stokken en bezemstelen in het mechaniek tegen gekomen. hele ernstige gebreken welke de verkoper 100% op de hoogte was.
overigens is hetzelfde overkomen bij mijn oom onlangs, die een auto had gekocht en deze na een aantal keer rijden ernstige gebreken begon te tonen.

het is wel lekker makkelijk om te zeggen dat bva auto's niet auto's uitgebreid kan testen of dat de verkoper beter op moet letten en weten. ze nemen immers de gekochte waar niet zomaar terug, omdat het je eigen verantwoordelijkheid is zodra je daar vertrekt. [edit -redacite] nooit meer