Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wo
wolferl - 18-03-2012 18:39:52
Voeding & Gezondheid

Cambridge dieet

@mahadma

ik zal mijn verhaal vertellen.

ik ben 28 jaar, en al sinds mijn 15de zwaarlijvig. naarmate ik ouder werd, kwam ik meer aan. elk jaar vond ik wel iets waardoor ik kon afslanken. huisartsen, dietistes, herbalife, modifast etc. op een gegeven moment sprak men zelfs over een maagband of maagverkleining. no way!!! dacht ik.

voor mijn 27ste meldde ik mij aan bij een dietiste, het ging aanvankelijk goed, maar de verleiding om meer te eten was te groot. ik viel dus geen reet af. een jaar lang door tobben en aan modderen bij die dietist en ik was zelfs zwaarder als dat ik toen begon. op mijn top (bij die dietist) woog ik 240 kilo. en ik vroeg haar om een eerlijk antwoord, hoeveel zou ik met alle inspanningen, op hun manier kunnen afvallen op jaar basis. 10 tot 15 procent van mijn lichaamsgewicht. dat ging dus nog jaren duren.

ik stopte er mee, en zat gedesillusioneerd thuis, te piekeren en te peinzen. ik ontdekte per toeval cambridge, en belde naar de dichtsbijzijnde consulent op. nee, deze zat de komende maanden vol. ze verwees me naar een consulent iets verder weg. ik belde hem, en we hadden een leuk gesprek.

ik ben nu een jaar later, en weeg nu 97 kilo. ik ben dus 143 kilo afgevallen in iets meer dan een jaar. ik blijf op mijn gewicht en ben gezond. ik eet ontzettend gezond en op vaste tijden. mijn huisarts is stomverbaasd, en is enthousiast over cambridge. ik ben geen consulent, ik ben slechts een super tevreden klant. en ik raad dit iedereen aan. 3 shakes op een dag is voldoende, en je kan niet smokkelen.

wel moet je enorm sterk in je schoenen staan, en niet je gek laten maken door slechte ervaringen. hou je je zelf goed aan dit dieet (volg raad op van je consulent) dan komt het goed.

het programma is is zeer goed bedacht, je word niet na het halen van je streefgewicht in de steek gelaten door je consulent. de behandeling gaat verder, en je bouwt af en je bouwt op. top!!!