Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-05-2005 21:16:30
Huishouden & Energie

Lekke thermopane ramen

dit kan weleens een langdurig welles nietes spelletje worden.


de bouwer heeft waarschijnlijk geen 10 jaar garantie op fabricagefouten gegeven, het inbouwen valt dus niet onder de 10 jaar garantie. als de bouwer u probeert te overtuigen dat er een jaarlijkse kit-controle moet plaatsvinden, zal hij papieren moeten laten zien waar dat op staat, die u ook in bezit moet hebben. persoonlijk heb ik nog nooit gehoord van een jaarlijkse kit-controle maar misschien heeft deze bouwer op voorhand al weinig vertrouwen in het  personeel dat de ruiten plaatst en heeft hij op een zondagmiddag deze regeling bedacht.


ik raad u aan nog eenmaal met de bouwer in kontakt te treden en op een rustige manier een verzoek tot reparatie in te dienen. gaat hij hier niet op in dan is het inschakelen van een raadsman raadzaam, bij vereniging eigenhuis kunnen ze u waarschijnlijk wel verder helpen, veel succes.