Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

riekelt
riekelt - 20-03-2012 09:04:34
Computers & Telefonie

Sony tab s16 3.1 android: geen wifi

Het is ook stom. met een telefoon uit de vs kun je hier niet bellen, aangezien ze daar cdma ondersteunen en hier alleen umts. hoe dan ook...

ik heb ook een sony tablet s, en onze tab heeft inderdaad een wifi bug. maar dat die van jouw helemaal geen connectie kan maken slaat alles. met mijn thuisnetwerk doet ie het gewoon, op school disconnect ie om de minuut, en in beide gevallen, als het scherm uitgaat disconnect ie, ookal vink je dat uit. (3.2 fixt de bug ook niet btw)

het is te hopen dat de sprong naar ics de wifi bug verhelpt, alleen niemand weet hoelang we daarop moetren wachten. en, heb je een smartphone? ik heb op xda verhalen gelezen dat als je via je smartphone tethert, het signaal heel sterk zou moeten zijn.

verder snap ik niet waarom je de jouwe in de vs hebt gekocht, en ookal heeft ie een wifi bugje, het blijft een mooi apparaat.