Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sn
snafu - 20-03-2012 13:31:01
Computers & Telefonie

Sony tab s16 3.1 android: geen wifi

[quote=jorisw schreef op dinsdag 20 mrt 2012, 10:26][quote=snafu schreef op maandag 19 mrt 2012, 23:16]
op sony.nl website alleen melding over alle europese sgpt11gb,nl,ru etc versies...geen sgpt111us versie.

dit is toch achterlijk ? je moet toch met je tablet van waar dan ook in de wereld gekocht overal ter wereld terecht kunnen??
urrgh.

aub. help !

sony europa maakt kosten om hier hun producten te kunnen verkopen, en vervolgens kopen klanten het ergens anders maar verwachten wel (gratis) support. zo werkt dat natuurlijk niet.

sony europa bakt de tablets niet in nl in de oven opdat ze klachten kunnen ontvangen over tablet broodjes uit amerika...

alle tablets komen uit 1 (een paar verschillende waarschijnlijk) fabriek in china.
dus die vlieger gaat niet op.

bovendien sony support (ook niet meer dan een downloadbestandje online zetten..ze komen echt niet bij je op de koffie) in nl of in de usa moet capabel zijn om iedere sony klant te woord te staan/oplossing aan te dragen/probleem kunnen bevatten.

dus een amerikaan als toerist of zakenman op reis/resident in amsterdam moet gewoon bij sony nl (of de of gb) terecht kunnen met zijn apparaat/klacht.
en vice versa voor andere wereldburgers in amerika.

enfin. de krux is of er een ander wifi protocol/standaard is in usa en europa dat een verklaring zou zijn.
dan de vraag: waarom ?
je wifi van je laptop bij de mediamarkt functioneert toch ook in de usa, japan, thailand ?(mijn oude diamond laptop in ieder geval wel).

en als er iets zit in de sony tablet bios(?)setting dat anders werkt in de us tablet dan de nl (ru?, gb ?) versie..dan moet dat kunnen worden overschreven?
.

lijkt me sterk dat sony er mee zit dat ik geld naar sony usa heb gebracht ipv sony benelux.

pffff.