Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

herrdroetker
herrdroetker - 21-03-2012 08:23:11
Voeding & Gezondheid

Slaapgebrek

Liebe laurina2,

dat hangt af van de leeftijd en de kwaliteit van uw woning. in mijn tijd was er alleen enkel dun glas met in de winter mooie ijsbloemen er op, die er bij de eerste de beste mislukte lancering van een v2 uit vlogen. ik heb daar indertijd in een vroegere functie veel klachten over ontvangen.

in zo'n situatie kan er goed verbeterd worden door het plaatsen van een modern geïsoleerd kozijn in de slaapkamer met uiteraard dubbel isolerend glas en voor de ventilatie zogenaamde http://www.nbd-online.nl/product/93603.geluiddempende_ventilatie_suskast_ducomax_zr.html#product/93603-0/0/0">'suskasten' (hier klikken). als u al een moderne goed geïsoleerde woning heeft, dan wordt het lastiger.

gesundheit!
herrdoktoroetker