Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wimmi20
wimmi20 - 21-03-2012 19:12:00
Voeding & Gezondheid

Slaapgebrek

Wat een dwaas advies :
de bolletjes zijn omwikkeld met een watvulling, waarvan u adviseert deze eerst te verwijderen.
ik heb nieuws voor u : ohropax is een wattenbolletje gedrenkt in een wasoplossing, de watten zitten door het gehele wasbolletje.
in ziekenhuizen wordt ohropax verstrekt aan patienten die last hebben van nachtelijke geluiden.
dus zal het wel goed werken
en u vertelt dat de bolletjes na een tijdje gebruik bruin verkleuren.
dat klopt, het is uw eigen oorsmeer dat zich vermengt met de warme was.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++========

=husflipcorti schreef op woensdag 21 mrt 2012, 17:05: nog even een aanvulling op het gebruik van ohropax. de bolletjes zijn omwikkeld met een soort van watvulling. deze eerst verwijderen en dan het roze spul flink kneden tot dat het a.h.w.boterzacht is. dan flink in je oor drukken. wees niet bang voor een beschadiging van je trommelvlies want dat gebeurt niet. als alles volgens jou goed zit, zet dan de radio of tv even iets harder aan dan normaal. hoor je nauwelijks geluid dan zit het goed. hoor je nog wel veel geluid druk het spul dan steviger in je oor totdat je bijna niets meer hoort. dan zit het goed het is echt een verademing. gooi het na verwijdering niet weg maar bewaar het in het doosje en hergebruik het steeds. de propjes worden wel kleiner maar zijn nog steeds goed bruibaar. ook de roze kleur verdwijnt en gaat over in een donkere kleur maar dat is geen probleem. ik gebruik dezelfde propjes dagenlang, elke nacht en dag weer. het is voor mij de ultieme oplossing en niet duur.