Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 21-03-2012 19:23:39
Voeding & Gezondheid

Slaapgebrek

Beste laurina2,

mijn advies is, ga naar een audicien, een zaak die hoortoestellen verkoopt en vraag daar of ze zwem-oorstukjes voor je willen maken.

deze kan een adicien zelf doen, door een pasta in je oor te doen, en dat een paar minuten laat zitten en het er vervolgens verwijderd. een paar dagen later zijn ze dan klaar.

intussen zijn de oorstukjes dan passend gemaakt en van buigzaam materiaal, waardoor het prettig zit en geluid goed dempt en soms geen geluid meer doorlaat, afhankelijk van het aantal db ( decibel) van het geluid.

ps. laat je geen (vreselijk dure oordoppen aansmeren van tegen of meer dan 100 euro per set van twee) wil de eerste beste audicien dat niet om om wat voor reden dan ook, ga dan gewoon naar de volgende.
sommige audiciens willen liever wegens en overeenkomst met fabrianten de veel duurdere oordoppen verkopen die niets, maar dan ook helemaal niet beter zijn dan de flexibele oorstukjes, welke amper 25 euro kosten per set ( voor ieder oor één).

ik wens je veel succes en vooral een goede nachtrust en hoor graag of ze bevallen.

m.vr.gr.,
ineke l