Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-03-2012 13:47:10
Computers & Telefonie

4jumpy/erodento

Heetijsbeertje schreef op donderdag 22 mrt 2012, 13:38: blijkbaar lees je dan niet ons eerder berichtje, als je een profiel hebt zoals wij dan kun je dit stop zetten op 4 jumpy.
.
heetijsbeertje schreef op donderdag 22 mrt 2012, 13:38: blijkbaar lees je dan niet ons eerder berichtje, als je een profiel hebt zoals wij dan kun je dit stop zetten op 4 jumpy.
.


zoals ik al eerder zei heb ik geen profiel op 4jumpy. hoe kan ik mij zonder profiel dan afmelden op steeds wisselende gmail adressen?

krijg dus niet direct email van 4jumpy maar van veel verschillende gmail adressen. als ik op deze mail reageer krijg ik altijd een mail terug dat ik mij op 4jumpy moet aanmelden voor contact.

heb ook al tig keer in mijn 1ste email vermeld dat als ze een link sturen waar ik moet betalen voor het lezen en of sturen van berichten dat ze dan mijn email adres moeten verwijderen. zoal je verwacht sturen ze gewoon de link waar ik uitdrukkelijk heb aangegeven dat ik dit niet wil.

of ook heb ik vele malen gevraagd hoe ze aan mijn emailadres komen of waar ze mijn advertentie hebben zien staan (men sugereert dat ik geadverteerd heb). zoals je misschien verwacht krijg ik op deze vraag nooit antwoord en stuurt men ook gewoon weer de link.