Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 22-03-2012 20:46:55
Geldzaken & Recht

Alleenverdieners weer de klos/aanrechtsubsidie

[quote=kreekje schreef op donderdag 22 mrt 2012, 20:06][die "thuishangende moeders" waar jij over spreekt horen over het algemeen tot een andere bevolkingsgroep ^^
de sleutelkinderen die ik ken hangen dag en nacht buiten (ook onder schooltijd) omdat er thuis niemand is ,nog om hun verhaal aan kwijt te kunnen,nog om op ze te letten. heerlijk hoor dat je baby van 6 weken lekker sociaal bezig is, 4 dagen op de kinderopvang.........denk toch eens na,kinderen vandaag de dag hebben totaal geen band meer met hun thuis,het enige wat telt is ik,ik ik en dat kan je de kinderen niet kwalijk nemen.

die thuishangmoeders zijn volgens `canarische `goud waard en daar reageerde ik op.........

maar het is allemaal gel*l thuiszitten of werken is allebei niet beter of slechter,
het is afhankelijk van de opvoeder die er achter zit/staat.
en ieder mag zijn eigen keus maken, maar financier hem dan ook wel zelf.......

sleutelkinderen zijn al jaren uit de mode, daarom is de opvang goed geregeld destijds, nu ze dat weer afbreken komt het sleutelkind wellicht weer terug ?

mijn kind heeft op de opvang gezeten omdat ik als alleenstaande werkende de moeder de kost moet verdienen ........ het is geen sleutelkind maar een heel sociaal en zeer welgemanierd kind, en dat verzin ik niet, dat zeggen anderen ;-)
dus blijkbaar doe ik iets goed en is die opvang ook zo slecht nog niet en ik heb geen baby meer onderhand maar een 9 jarige die 4 dagen op de chreche zat als baby omdat mama niet d`r hand wilde ophouden bij de door de gemeenschap opgehoeste bijstand........
dus waarom zou een getrouwde vrouw die ervoor kiest thuis te blijven wel gesponserd moeten worden anders dan door haar man ?!