Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 22-03-2012 21:58:25
Geldzaken & Recht

Alleenverdieners weer de klos/aanrechtsubsidie

[quote=kreekje schreef op donderdag 22 mrt 2012, 21:29].waarom moet de kinderopvang dan wel dik gesponsord worden ? wil je kinderen,prima,moet je er voor zorgen,wil je werken ,ook prima maar zet dan geen kinderen op de wereld.wat kort door de bocht maar zo zou het wel moeten zijn,

idereen gaat thuis voor de kids zorgen en de economie stort in......waarom denk je dat iedereen moet ( gaan) werken van het kabinet ?!
als er geen kinderen op de wereld werden gezet was er straks niemand meer om (oa) de aow op te hoesten....

maar iedereen zeurt wel over de kinderopvangkosten maar dat zijn de kosten niet hoor, werkgever en ouder(s) dragen bij en belasting ook een deel, het minste deel...
had ik m`n baan op moeten zeggen om voor kind thuis te blijven en maandelijks 1000 euro van de bijstand te vangen dan ? of 1/3 deel van de belasting voor de opvang vangen, mijn (eigen bijdrage) deel betalen gedurende paar jaar dat er opvang nodig is........ nu, wat denk je dat goedkoper is op termijn ?
kind leert dat je werk en niet rondhangt of steelt voor de kost, er wordt netjes belasting afgedragen en er is werk voor pedagogisch medewerkers die de kinderen ook nog een hoop sociale vaardigheden en respect voor anderen en hun spullen en gevoelens bijbrengen- mi een win-win situatie.