Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 23-03-2012 14:49:45
Voeding & Gezondheid

Parkeerkaart invalide

Beste h.g. verwoerd,

u heeft het over of u meer dan 100 meter kunt lopen.

het criteria is of u 100 meter kunt lopen, al dan niet met een hulpmiddel, zoals bv. wandelstok of rollator.

gemeenten doen er soms alles aan om iemand niet te helpen.
vladja heeft gelijk, met wat u het eerste moet doen en wel binnen de 6 weken moeten ze dat bezwaarschrift bij de gemeente in bezit hebben. geef het persoonlijk af bij de betreffende gemeente en vraag om een bewijs van afgifte of nog beter, stuur het aangetekend op ook dan heeft u een bewijs in handen.

de kans is groot dat de gemeente die afwijst of dat u gehoord wordt op een hoorzitting, waarvoor u een uitnodiging krijgt om te komen. u mag dan iemand meenemen die u kan vertegenwoordigen.
indien dat voor u een probleem geeft om wat voor reden dan ook, kan het misschien voor u een uitkomst zijn dat er iemand met u meegaat die van de hoed en de rand op de hoogte is.

bij deze de link waar u uw probleem neer kunt leggen, misschien is het mogelijk dat zij u ook verder willen en begeleiden, in deze voor u belangrijke zaak. het juridisch steunpunt is er speciaal voor chronisch zieken en gehandicapten.
http://www.juridischsteunpunt.nl/juridisch-steunpunt/over_ons

ik wens u veel succes en hoop van u te horen of het is gelukt een invalide parkeerkaart te krijgen. indien u die krijgt, heeft u ook recht op een invalideparkeerplaats zo dichtmogelijk bij uw woning.

m.vr.gr.,
ineke l.