Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agaat77
agaat77 - 23-03-2012 15:14:33
Voeding & Gezondheid

Nieuwe sun verpakking imigran- ellende

Beste allemaal,
hartelijk dank voor al uw ervaringen, adviezen en ervaringen. deze had ik niet verwacht! waardeer ze enorm.

even een paar citeren:

=neuhuys schreef op vrijdag 23 mrt 2012, 14:27: beste agaat,
ik heb niets toe te voegen aan de adviezen je arts in te schakelen maar wel een vraagje :krijg je geen migraine van die wiebelende kat op je profielfoto?! voor mij een zeker recept voor migraine! nee, voor mij geen enkel probleem, wellicht heeft u dan een danig probleem met de hoeveelheid aan bewegende / wiebelende avatar alhier, want dat hebben veel mensen als gezellige avatar. ik krijg vaak zulke misplaatste opmerkingen in de trant van: krijg jij daar nu geen hoofdpijn van? dat ik inmiddels zoiets heb van: je moet maar iets te zeuren hebben nietwaar?

=marielous schreef op vrijdag 23 mrt 2012, 14:37: de verzekering heeft het wettelijk recht om alleen het goedkoopste middel te vergoeden, als het werkzame bestanddeel hetzelfde is.de klachten die u hebt gaan niet over de werking van het middel, maar over het comfort van het toedienen.van een medische noodzaak om het duurdere middel te vergoeden is geen sprake.
u zou kunnen aanbieden om het verschil in kosten zelf te betalen.van verzekering veranderen is ook een optie, maar ook de verzekering die het duurdere middel nu nog wel vergoedt, heeft het recht om daar mee te stoppen.

het in de kern werkzame bestandsdeel, heeft geen enkel nut wanneer deze niet op normale wijze ( dus zonder problemen ) kan worden geïnjecteerd, dus feitelijk redeneert u nu erg vanuit standpunt denhaag, ik vraag me af in welke pap u de melk hierin toedient? of uit welk oogpunt u deze reactie schrijft. het komt bij mij zakelijk over, als zijnde een dsw medewerker. dat mag hoor, maar nogmaals de werking van de pen, die het werkzame middel moet toedienen, doet zijn werk niet naar behoren, dus wat schiet ik hiermee op?

tijdens een aanval ben ik gebaat bij een gebruiksvriendelijke pen, waarmee ik de helse pijnen kan stoppen, ik vind het dan ongelooflijk dat er hiermee geen rekening word gehouden, terwijl de prijs niet zoveel verschilt. zou dit nu lopen in de 100de euro's akkoord maar geen 150 a 200 euro, en ja hoor dat verschil zou ik er zelf bij leggen! al is het maar dat ik op mijn pen kan vertrouwen, dat enige puntje aan verlichting wat ik nog heb.. maar dit waarschijnlijk onbelangrijk.

ik ga inderdaad dinsdag direct mijn specialist bellen... ik word er een beetje hopeloos van, vanmorgen heeft zelfs mijn buddy mij moeten injecteren ik had er de kracht tijdens de aanval niet voor..zo stroef gaat de pen..

nogmaals dank voor de reacties,

mvg,

agaat