Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-03-2012 11:25:06
Computers & Telefonie

4jumpy/erodento

Heetijsbeertje schreef op vrijdag 23 mrt 2012, 22:02: een goede tip, gebruik je spamfilter.. dat kan heel veel narigheid oplossen, dit doen wij ook met badoo, netlog, linkid en facebook...dat gaat allemaal netjes naar de spamfolder.


krijg niet direct email van 4jumpy maar van normale gmail adressen. als ik op deze mails reageer, dan lezen ze niet wat ik stuur maar ze sturen wel een link van 4jumpy met als ik contact wil dat ik op hun 4jumpy profiel moet reageren.

volgens mij hebben deze mensen er belang bij dat ik me betalend lid maak (wat nooit zal gebeuren).
heb een spamfilter maar die filtert verdachte berichten er standaard uit en niet de berichten die in 1ste instantie vrij normaal zijn.

nogmaals terug komen op de sites die jij noemt. daar is dit topic niet voor bedoeld maar die mails hebben allemaal een link erin staan waarin je aangeeft dat je geen email van hun wenst te ontvangen.