Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agaat77
agaat77 - 25-03-2012 18:41:18
Voeding & Gezondheid

Nieuwe sun verpakking imigran- ellende

Beste ineke,
hartelijk dank, ik zal eens doorgeven aan de specialist of dit anders geen optie is, vindt het enorm aardig dat u zo mee denkt ( overigens van iedereen hoor!) ik heb het linkje bekeken met veel animo. nogmaals dank! ;)

beste timelu,
precies zoals u het omschrijft, precies zo injecteer ik de pennen, alleen - en dat is juist het probleem- duim los geen injectie! wanneer ik de pen dan maar geheel loslaat ook van het onderstuk ( waar duidelijk staat beschreven deze ingedrukt houden) volgt de injectie. een probleem echter: het spuit dan vrolijk het medicijn in het rond, maar dus niet in mijn aders.. enig idee hoezeer ik afhankelijk ben ervan? zit je dan met helse pijn, in je scootmobiel, zuurstof inhalerend ( helpt niet) in de supermarkt ( als een soort kermistractie) met twee injecties die diens werk dus niet doen. bovendien ik moet er niet aandenken, dat het injectievloeistof per ongeluk terecht komt in de ogen van langs lopende kinderen, of wie dan ook!

ik heb ook vaak gedacht ik doe vast zelf iets verkeerd? maar nee na 7 jaar prikken met imigram van de glaxo en maanden deze ellende, kan ik nagenoeg blind prikken--> dat wil zeggen wanneer ze werken.

ik kan dus niet meer vertrouwen op mijn injectie, is dat is juist mijn probleem hiermee. het is verdomme het enige puntje van verlichting.. en gelooft u mij dat ik hier echt niet zit om medelijden, maar het is voor een ander heel moeilijk voor te stellen hoe vreselijk invaliderend migraine en zeker clusterhoofdpijn is.

dan mag ik toch wel eisen mijn injecties zonder problemen injecteren?