Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 25-03-2012 20:32:20
Computers & Telefonie

Na 2 jaar moederbord van laptop (600,-) al kapot

Van de makro site gekopieerd:

garantie en reparatie

veilig en vertrouwd inkopen doen

als u inkopen doet, wilt u kunnen genieten van uw aankopen. dat bij aankomst op de zaak blijkt dat iets niet functioneert, is het laatste wat u wilt. daarom krijgt u op al onze artikelen altijd de originele fabrieksgarantie van onze leveranciers. op elektro-artikelen van onze eigen huismerken watson en alaska krijgt u zelfs 2 jaar volledige garantie. kortom, bij makro inkopen is veilig en vertrouwd.

extra zekerheid

en vindt u onze standaardgarantie niet genoeg? dan kiest u met makro garant voor nóg meer zekerheid. hiermee verruimt u garantietermijnen en –dekkingen van veel apparatuur. maximale zekerheid, minimale kosten. dát is makro garant.

reparatieservice

heeft u een artikel gekocht dat defect of beschadigd is? wij repareren het, ook ná de garantieperiode. geef het artikel af bij de klantenservice in uw vestiging. vergeet niet de originele aankoopfactuur mee te nemen.

onze reparatiespecialisten voeren de reparatie uit. wij spreken een reparatietermijn af en houden de voortgang in de gaten. over eventuele kosten maken we vooraf heldere afspraken. dus geen kosten zónder uw toestemming.

einde kopie.

uit deze voorwaarden maak ik op dat er hier duidelijk geen sprake is van twee jaar garantie. die wordt zelfs exceptioneel genoemd. alsmede het begrip fabrieksgarantie. verder vraag ik mij terdege af of een grossier gelijk gesteld wordt als een detailhandelaar qua consumentenwijzer.