Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ir. benton deus
ir. benton deus - 26-03-2012 03:14:41
Geldzaken & Recht

Alleenverdieners weer de klos/aanrechtsubsidie

[quote=zonnewind schreef op woensdag 21 mrt 2012, 13:13]gemakshalve gaat de regering er dus maar van uit dat al diegenen (meest vrouwen dus neem ik aan) die niet een baan buitenshuis hebben en dus recht hebben op de aanrechtsubsidie, dat
a: uit vrije wil doen

b: ook als er werk voor ze zou zijn, dat zouden kúnnen doen

c: ze dit doen met de overtuiging dat het voor de kinderen beter is om ze zelf op te voeden en niet de opvoeding over te laten aan vreemden.


ik zie nu op de werkdagen bij de metrostations (rijnmond) geen/weinig buggies meer met het kroost dat naar een kinderopvang (kov) of kinderdagverblijf (kdv) wordt gebracht - oma eucalypta zie ik niet meer bij het metrostation gerdesiaweg (rotterdam) instappen met de kleinkindren. die groep is al gedoemd vanwege de hoge bijdragekosten thuis te blijven, de verhouding inkomen/bijdrage zijn zodanig dat de vrouw zegt voor dat bedrag is het niet meer lonend om te gaan werken, mijn salaris gaat dan voor het grootste deel naar de opvang. dit geldt ook voor de buitenschoolse/naschoolseopvang. werktijden tot 14:15 uur is niet uitzonderlijk, strak schema om op tijd de kinderen uit school opvangen.

"een leven van een ouder gaat niet over rozen!" m.a.w. het is passen en meten met schoolgaande kinderen. de schoolvakanties zijn dan nog ellendiger!