Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mostertpot
mostertpot - 26-03-2012 13:34:21
Voeding & Gezondheid

Parkeerkaart invalide

[quote=hgverwoerd schreef op vrijdag 23 mrt 2012, 16:25]de keuring heeft plaats gevonden bij mij thuis en mijn slaapkamer ligt naast mijn woonkamer ongeveer 4 meter lopen daar moest ik mij geheel uitkleden .toen heeft de dokter bepaald dat ik meer dan 100 meter kan lopen omdat die mij zag lopen naar mijn slaapkamer 4 meter ,zoals u mij schreef moet ik mij verweren tegen een leugen van 100 meter hoe moet je dat verweren ,daarom schreef ik hoe een dokter dat kan zien dat ik meer dan 100 meter kan lopen zonder dat die mee heeft gelopen!!!! de recht zaak doe ik met een advocaat,want tegen leugens kan je meestal niet verweren ,hoe moet ik bewijzen tegen deze gegevens van een dokter die bepaalt dat ik meer kan lopen en wel zonder pijn.dat is mijn vraag

de dokter zal zich beroepen op zijn beroepskennis. u moet uw eigen huisarts, en het mooiste zou zijn ook door een specialist, een verklaring laten schrijven dat u geen 100 meter kunt lopen. de andere arts zal dan een harde dobber hebben om het tegengestelde te bereiken. bij dit soort beroepszaken zitten meestal ook wel mensen die met u meedenken. wij hebben ons beroep ook gewonnen en de gemeente ambtenaren, die de zaak oorspronkelijk hadden afgewezen, kregen ter plekke een terechtwijzing. maar we waren wel heel goed beslagen te ijs gekomen. wat dat betreft is het luisteren naar vladja ook aan te bevelen. deze heeft meer dan voldoende kaas van de materie gegeten. voer ook aan dat u buiten in de kou minder ver komt, dan in huis waar het warm is. in huis heeft u meer steun van de zaken om u heen dan buiten op straat. succes en laat weten hoe het afloopt.