Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

f.weele
f.weele - 26-03-2012 13:36:18
Voeding & Gezondheid

Parkeerkaart invalide

Ken je deze nog:http://www.argusoog.org/wiens-brood-men-eet-diens-woord-men-spreekt/">klik hier. en nog een advies; bij aankomst en vertrek van de rechtbank vooral niet laten zien dat je geen problemen met lopen hebt.je kunt ook ineens in elkaar zakken of omvallen.
m.vr.gr=hgverwoerd schreef op maandag 26 mrt 2012, 13:14:=loreleigil schreef op maandag 26 mrt 2012, 13:05=hgverwoerd schreef op maandag 26 mrt 2012, 12:57: nee hoor dat ging niet vlot omdat met elke stap pijn voel,maar mijn vraag was hoe een bedrijf dokter kan bewijzen dat ik meer dan 100 meter kan lopen ,ik krijg steeds mee onderwerpen van hoe en wat ,maar hoe is het mogelijk dat een bedrijfs arts het kan bewijzen dat ik meer dan 100 meter kan lopen zonder dat die heeft mee gelopen.en de pijn in je been kan geen een bedrijf arts voelen,of zouden ze dat ook kunnen voelen?? het gáát niet om de pijn. die is voor u meer dan uitermate vervelend, maar is voor de aanvraag van een gpk [u: niet ter zake doend[/u]. in de wet omtrent de gpk staat niets over lopen met pijn, maar over lopen. de keuringsarts (die wel degelijk onafhankelijk is, hij krijgt geen quotum van mensen die hij af moet keuren) hoeft niet onomstotelijk aan te kunnen tonen dat u meer dan 100 meter kan lopen, hij geeft zijn mening die gebaseerd is op zijn medische kennis. en die mening kan er naast zitten. het enige dat u kunt doen is aandringen op een nieuwe keuring door een andere arts. sta erop dat die informatie bij de specialist opvraagt. ik heb met hetzelfde bijltje gehakt en mij is verteld dat de mening van de huisarts niet wordt meegenomen in dit soort zaken (ook bij wmo aanvragen niet), omdat de huisarts te dicht bij de patiënt staat en dus moeilijk objectief kan zijn. ik vond dit een bull****argument, maar je doet er niets aan. heel veel succes, ik hoop dat u een nieuwe keuring krijgt.

zo onafhankelijk is deze bedrijf arts niet geweest hij kreeg van de gemeente zelfs een medische gegevens over mij een oude 6 jarige gegevens van de ggd via de gemeente die deze gegevens zelfs jaren bewaart van de burgers en die sturen ze dan ook door naar deze partukelier bedrijf arts toe.