Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hgverwoerd
hgverwoerd - 26-03-2012 16:36:38
Voeding & Gezondheid

Parkeerkaart invalide

[quote=inekerob schreef op maandag 26 mrt 2012, 15:02]het is vooral van belang dat je benadrukt in hoeverre het lopen je pijn doet toenemen (bijvoorbeeld: neemt de pijn toe na 5 of 10 of 20 stappen?).
i
k heb zelf ervaring met wmo in zoetermeer en weet dat ze die vraag niet zelf stellen (want dan moeten ze misschien wel aan meer mensen een invalidenparkeerkaart toekennen) maar dit feit is erg belangrijk.

ik denk ook dat je bij de rechter beter dit feit kunt benadrukken, dan emoties. natuurlijk is het niet erg om je emoties te laten merken, maar zorg dat je zo rustig mogelijk blijft.
succes!

wmo zoetermeer zijn ambtenaren die je graag alles betwisten anders hebben ze niks anders te doen en leugens beschrijven zelfs naar de rechtbank en als je het bewijs opvraagt krijg je ineens geen antwoord meer,moet je naar de klachtencommissie en dan krijg je een exuus briefje waar je niks aan heb,want het is al beschreven en ze bewaren alles in de computer om tegen je te laten werken je moet trouwens voor de invaliden kaart tegenwoordig verplicht tekenen dat ze jouw medische gegevens mogen door geven aan derden ook aan particulieren bedrijven en als je dat niet wilt dan annuleren ze alles