Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kassandra - 26-03-2012 18:15:09
Voeding & Gezondheid

Parkeerkaart invalide

Ik ben in den haag bij een keuringsarts geweest. een vriendin is meegegaan. vanuit de wachtkamer liepen we achter de arts aan naar zijn kamer. hij liep te snel voor mij en halverwege draaide hij zich om om te zien waar ik bleef. hij zag waarschijnlijk dat ik niet vlot liep. tijdens het gesprek vroeg hij niets relevants en kwam totaal niet ter sprake waarom ik een invalidekaart nodig zou hebben.
weer thuis wisten we totaal niet waar we aan toe waren en we concludeerden dat het idioot zou zijn als ik de invalidekaart zou krijgen en dat als ik hem niet zou krijgen ik in beroep zou gaan. ik heb hem gekregen maar op grond waarvan weet ik niet. op dat moment had ik misschien best 100 meter kunnen lopen maar dat kan ik aan het einde van de dag zeker niet.
iemand die ik ken en die in het westland woont is naar de gemeente gestapt met een pasfoto van zijn vader en heeft zonder enige keuring een invalidekaart voor zijn vader gekregen.
het is gewoon willekeur.