Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 27-03-2012 16:12:04
Garantie & Verzekeringen

Autoverzekering heeft mij na 2 keer schade in 1 jaar geroyeerd

Het enige dat nu overblijft is rialto. die verzekeren alleen via een tussenpersoon. rialto is de club voor mensen, die nergens anders een wa-autoverzekering kunnen afsluiten. daar hangt een fors prijskaartje aan.

de -3 jaren staan geregistreerd en het feit dat de verzekeringsmaatschappij de polis be-eindigd heeft. dat is dus te zien voor alle andere verzekeringsmaatschappijen, waar je een verzekering aanvraagt. daarom zullen gewone maatschappijen geen verzekering meer willen afsluiten. je wordt gezien als brokkenpiloot.

wel snel een nieuwe verzekering afsluiten, want je auto wordt afgemeld bij de rdw. als die geen nieuwe verzekeringsaanmelding krijgen, sta je als niet-verzekerd te boek en daarvoor kan je een forse bekeuring krijgen.

lees: http://www.rialto.nl/consument/"> hier...

vladja