Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Autoverzekering heeft mij na 2 keer schade in 1 jaar geroyeerd

Ten eerste kan een verzekeringsmaatschappij je niet direct uit de verzekering doen, royement hoort een opzegtermijn, en u moet de kans krijgen om een andere verzekring te zoeken.

al andere websites geprobeerd met autoverzekeringen?allsecur?

de andere oplossing is de auto weer verkopen of schorsen bij de rdw - in een gesloten garage zetten voor een jaar.

de informatie in roydata verdwijnt dan na een jaar inactiviteit en komt u weer automatisch „0 jaren schadevrij” te staan.

@valerius

ik sta bij allsecur - info 2011 - op - 9 schadevrije jaren! je hoeft zelf niet de schuldige te zijn van een claim: derden - de families dader op het kerkhof - veroorzaakten schades aan het dak (2010) en zijwaarts - suv parkeren. het waarborgfonds aanspreken?! zag pas achteraf dat er schade was onstaan en plaats delict was weggereden noch getuigen waren. schending van de criteria voor het waarborgfonds. maar het kost je wel schadevrije jaren.