Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

go
goofy041252 - 27-03-2012 08:37:48
Voeding & Gezondheid

Parkeerkaart invalide

[quote=hgverwoerd schreef op maandag 26 mrt 2012, 22:18][quote=sonjaatje schreef op maandag 26 mrt 2012, 18:34]ik ben nog lang geen 63 maar kan ook geen 100 meter lopen zonder pijn, niet eens 10 meter. maar ik kan het wel lopen.
dan kan ik dus ook wel zo`n kaart aanvragen (en vele met mij).

als u een auto bezit en zoals vele misschien een kaart willen hebben dan moet u het gewoon aanvragen ,maar als er parkeerplaatsen zijn voor uw woning dan krijgt u er geen, ik woon in een centrum waar haast geen parkeerplaatsen zijn ondanks mijn betaalde vergunning voor een plaats in het centrum blijven de plaatsen openbaar voor iedereen
.
maar ik denk dat vele mijn vraag gewoon niet willen begrijpen,ik vraag gewoon af hoe een bedrijfs arts kan weten dat ik meer dan 100 of 250 meter kan lopen of zelfs meer zonder dat deze met mij mee gaat lopen !!!!!!,dat is mijn vraag

men keurt je blindelings af dat je meer dan 100 meter kan lopen zonder mee te lopen of andere doktoren te benaderen over mijn gezondheid.in de wet staat er meer dan 100 meter lopen geen kaart en daar keurt die arts je voor af.


of er parkeerplaatsen voor je deur zijn, zijn niet alleen bepalend voor het krijgen van een parkeerkaart.
het is de bedoeling dat je ook als je ergens naar toe gaat op een schappelijke afstand je auto kwijt kunt. wat heeft het voor nut als je in je auto kunt stappen voor je deur en waar je naar toe gaat geen parkeerplaats kunt vinden.
is uw motivatie alleen een parkeerplaat voor uw deur?