Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 27-03-2012 08:40:26
Voeding & Gezondheid

Parkeerkaart invalide

[quote=hgverwoerd schreef op maandag 26 mrt 2012, 22:32][quote=marja57 schreef op maandag 26 mrt 2012, 22:10] ik heb ook een parkeerkaart en de arts is ook bij mij thuis geweest maar ik hoefde mij niet uitkleden hij keek alleen naar mijn medicijnen wat ik gebruikte en wat voor klachten ik had en die bericht werd naar de gemeente gestuurt maar deze keuringarts gaf mij gelijk het antwoord u komt er voor in aanmerking voor een parkeerkaart en ik had mijn kaart binnen 1 week in de bus liggen

waren die medicijnen voor uw loop gebrek??????




het maakt niet uit of de medicijnen voor een loopgebrek zijn. uit de reactie van marja kunt u wel opmaken dat het een ernstige aandoening is. artsen kunnen dat natuurlijk ook zien in het medicijn gebruik wat de persoon cq patiënt mankeert.

daarbij hoeft het helemaal niet om een loop gebrek te zijn, waardoor het onmogelijk is om bv 3 meter te lopen. bijvoorbeeld iemand met longemfyseem in een verder gevorderde fase, deze heb je nl in gradaties 1,2,3 en 4. indien de persoon longemfyseem 3 of 4 heeft, kan men geen 10 meter meer lopen, terwijl de benen niets mankeren. vaak kunnen deze mensen in fase 4 ook niet meer zelfstandig eten en krijgen sondevoeding, omdat alles wat ze doen niet meer de kracht hebben om iets te doen, deze mensen zijn bezig met overleven, ademen gaat met zuurstof dag en nacht, mogelijk hopend op één of twee longen van iemand die haar/zijn donorcodicil heeft ingevuld.

m.vr.gr.,
ineke l.