Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agaat77
agaat77 - 27-03-2012 18:26:28
Geldzaken & Recht

Hoofdpijnklachten in de zw?

Uwernarigheid,

ik denk he? dat wanneer je hoofdpijn zo invaliderend is dat hier altijd naar gekeken moet worden, en of dit nu wel of niet door andere serieus word genomen ( uw baas) een arts heeft wel een eed af gezworen en zou uw klachten serieus moeten nemen.

ik lees ook, dat iemand aanraadt om naar een hoofdpijn poli te gaan, nu wil ik eventjes een misverstandje uit de weg ruimen, hier heb je een behoorlijk pakket aan verwijzingen en geschiedenis voor nodig. bovendien staat er een gigantische wachtlijst--> geeft direct weer aan, hoeveel mensen hoofdpijn hebben en dat kennelijk er onvoldoende rekening mee word gehouden. helaas...

hoe dan ook, laat je niet gek maken en zoek absoluut verder! misschien in de alternatieve wereld? geen pillen maar kruiden? ontspanning?

sterkte!

mvg,

agaat