Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

loreleigil
loreleigil - 28-03-2012 13:27:19
Geldzaken & Recht

Hoofdpijnklachten in de zw?

[quote=uwernarigheid schreef op woensdag 28 mrt 2012, 13:12] ik ga vrijdag naar me huisarts en vraag dan of ik naar de hoofdpijnpolie mag.

gr linda aangezien daar een jarenlange wachtlijst voor is, zou ik beginnen met eens een aspirine te nemen en met de huisarts te overleggen over een neuroloog of een 'gewone' pijnpolie. overigens is spierspanningshoofdpijn door revalidatie of bio-feedback redelijk aan te pakken. heeft u daar al eens naar gekeken? ik heb dit zelf ook aangeraden gekregen door de neuroloog van de pijnpolie voor mijn spierspanningshoofdpijn. ik kan mij voorstellen dat uw baas op een punt komt dat hij het ook zat is. u heeft geen heldere diagnose, u onderneemt minimale actie om 'beter' te worden (of in ieder geval te kunnen functioneren op uw werk) maar verwacht wel gewoon betaald te worden. ik kan mij voorstellen dat als u zelf al aangeeft dat werken op kantoor niet gaat, dat hij een alternatief voor u zoekt. ik kan mij ook voorstellen dat als uw contract bijna afloopt, dat hij het niet zal verlengen. ik zou dus zeker meer actie ondernemen en zeker uw standpunt over pijnstillers te herzien. niet alleen omdat u dan uw huidige baan kan behouden, maar ook omdat u dan misschien wel van de pijn af komt. als u geen keuze heeft behalve pijn lijden, soi. maar u verkiest de pijn. en dat snap ik niet zo goed.... ik wens u heel veel succes!