Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
honneponn - 29-03-2012 12:46:30
Voeding & Gezondheid

Eten van rood vlees de kans op kanker en hartproblemen vergroot

Ach, dagelijks 20 kilo komkommer voor 30 jaar lang eten is ook kankerverwekkend. niets is nog 'zuiver' tegenwoordig, maar het gaat tegenwoordig toch wel wat ver met die 'onderzoeken'.. er is zoveel niet goed, denk eens aan alle apparatuur die in je woonkamer staat en alle b-nummers die in voedingsmiddelen zitten,gif dat gespoten wordt op voedingswaar, ampicilline in de varkens en kippenindustie die je met eten binnenkrijgt en voor hoge ziektekosten zorgt vanwege mrsa.. pff als ik me om aldie dingen zorgen moet gaan maken kan je beter in hongerstaking gaan.