Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ridder_1
ridder_1 - 30-03-2012 16:30:04
Computers & Telefonie

Mailberichten overzetten

Ben niet geheel bekend met dit mailprogramma, maar vermoedelijk is er een mogelijk om alle mailtje te exporteren, deze om te zetten en daarna weer te importeren in een nieuw mailprogramma.
bij de bekende email programmas (outlook of gelijkwaardig) zijn ze opgeslagen in een .csv bestand, waarmee je mails kan overzetten. ook zijn er backup- programmaatjes waarin je de de mails kan backupppen en later weer in een ander programma kan terugzetten.
het exporteren/importeren zal niet in 1 x gelijk lukken , maar een paar keer proberen geeft wel vaak een goed resultaat.
kijk eens op http://email.about.com/od/incredimailtips/qt/how_to_export_mail_from_incredimail_to_another_email_program.htm">op deze link