Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

th
thijko - 30-03-2012 17:45:20
Geldzaken & Recht

Zorg toeslag

Door alle publiciteit van de laatste dagen ook maar eens gekeken of ik er misschien recht op had en mijn jaarinkomen bleek idd onder het genoemde bedrag voor alleenstaanden te liggen. daar heb ik idd nooit bij stilgestaan.
om alsnog zorgtoeslag voor 2011 te krijgen moest de aanvraag vóór 1 april 2012 (dus zondag) binnen zijn. vanmiddag ben ik bij het belastingkantoor in mijn woonplaats geweest en is het geregeld. over 6 weken krijg ik ca. 400 euro terug over 2011 en in 2012 krijg ik ca. 35 euro per maand gestort.
ben erg blij met de extra publiciteit.....
alleen de reacties onder het artikel over zorgtoeslag op deze site baren mij nu wat zorgen. maar ik ga er voorlopig maar vanuit dat de dame op het belastingkantoor weet wat ze doet.