Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boeteservice
boeteservice - 31-03-2012 03:04:55
Auto & Vervoer

Betrouwbaarheid boeteservice.nl

[quote=festinger schreef op zaterdag 31 mrt 2012, 02:21]beste croese,

ik zou persoonlijk nooit een site inschakelen die voor mij een boete moet helpen verdedigen. dat is zinloos en ongetwijfeld achteraf weggegooid geld met nog meer frustratie. wil je een onterechte bekeuring aanvechten doe je dat via de op de daartoe aangegeven weg op de achterzijde van de bon. en dat is echt niet moeilijk.

uiteraard moet je wel eerst betalen, maar als het onterecht is is dat maar tijdelijk.
vervolgens krijg je een soort tussenbeoordeling en blijf je dwars dan krijg je de kans het aan de rechter voor te leggen. en ook dat is niet eng of moeilijk en kun je gewoon zelf doen.

heb hetzelf meegemaakt. kreeg een boete voor vermeend mobiel bellen, maar ik was bezig een reep chocola te eten . mijn mobiel lag dood op de bijrijdersstoel.

weer een onjuist anoniem verhaal van iemand die de klok heeft horen luiden. het gaat hier namelijk om een zogenoemde mulder beschikking. in een dergelijke procedure is het zo dat je gedurende de behandeling van het beroep niet verplicht bent om de boete te betalen aan het cjib. de officier van justitie dient eerst een beslissing te nemen op het beroep. als de officier van justitie niet tijdig kan beslissen dan dient de beschikking te worden vernietigd. http://www.boeteservice.nl/beslissing/beslissingofficiervanjustitie290312_1.pdf">lees deze beslissing van de officier van justitie.

ps. opmerkelijk genoeg vertelt deze anonieme sprookjesverteller niet hoe het met zijn boete is afgelopen en de reep chocolade.