Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dobby
dobby - 31-03-2012 15:10:27
Computers & Telefonie

Link in een webpagina kan ik niet zien.

[quote=yerodin schreef op donderdag 29 mrt 2012, 09:37]ik heb nu word starter 2010 en volgens mij 32 bits......
in het verleden heb ik word 2003 gebruikt. een upgrade heb ik ook gedaan. ah.. daar zal het in zitten denk ik... "officieel" kan je niet upgraden van xp naar windows7.. nu zijn er inderdaad wel wat freubel-dingen om toch e.e.a. mogelijk te maken, maar laten we zeggen dat die niet bepaald een optimaal stabiel en consistent systeem achterlaten..

maar, voor een globale indicatie, geef eens de uitvoer van die ftype en assoc commando's? is zeer globaal, maar geeft een idee of het bijvoorbeeld zin heeft om de ie componenten te re-registreren of dat er op een dieper niveau iets mis zit.

maar: als je een stabiel systeem wilt zou ik je toch willen vragen om op zn minst te denken over een verse windows 7 install.. los van dit probleem, maar een bestaande xp installatie (die toch al wel flink vervuild kan zijn) upgraden naar w7.. laten we zeggen dat dat niet de optimale manier is.. de tijd die je dan nu aan het backuppen en verzamelen van source-/installatie media besteed zal je echt wel ruim terugverdienen... maar goed - dat is niet perse de (enige) oplossing voor jouw probleem hoor,,