Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peterwiel - 03-04-2012 12:14:45
Geldzaken & Recht

Wie heeft ook visitekaartjes van vista print .b.v


beste,

hier nog een paar reacties van medeconsumenten


vistaprint adverteert met 'visitekaartjes voor € 5,-' maar in de praktijk worden deze veel duurder, omdat voor iedere upload (plaatje, logo, foto, ook als je ze later weer verwijderd!!!) extra geld berekend wordt en ook de verzendkosten heel hoog zijn; mijn eigen visitekaartjes kwamen zo op ruim € 80!
daarnaast heb ik nog erg veel gedoe gehad met aanmaningen (terwijl ik al betaald had), een volkomen onbereikbare e-mail-service, en toen ik eindelijk iemand aan de telefoon kreeg was eigenlijk haar enige reactie dat ze niet begreep wat er gebeurd was, maar dat ze er niets aan kon doen.
niet mee in zee gaan dus!
print stuur tip door
reacties
1
ysmeets
waarschuw redactie

ysmeets donderdag 10 nov 2011, 18:32

ik ken je probleem.
ik heb een keer de 250 gratis visitekaartjes besteld, met alleen de verzendkosten.
even later bleken die verzendkosten bijna €20,- te zijn.

nu woon ik toevallig in de buurt van vistaprint en ben ik al een keer binnen geweest en de manier waarop daar binnen gewerkt wordt is dezelfde als de service. totaal onpersoonlijk. iedereen is een nummertje, er wordt nergens naar gekeken.