Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
festinger - 05-04-2012 02:26:21
Geldzaken & Recht

Gedeeeltelijk vooruitbetaalde vakantie kan niet doorgaan maar geen geld terug

Beste vragensteller. annuleren met verzekering betekend dat je een geldige reden moet hebben gedekt in de voorwaarden. je moet dus uitleg geven met verklaringen die controleerbaar zijn. heb ooit in deze wereld gewerkt en je wilt niet weten wat vroegboekers met annulering allemaal bedenken bedenken van hun reis af te komen zonder te betalen. heb vooral een schat aan overlijdenskaarten in het bezit van mensen die nog altijd springlevend zijn.

maar ik begrijp het probleem wel. want wat heeft het voor zin een vakantie te boeken met aanbetaling terwijl 2 dagen later je uit schaamte weet dat het geboekte nooit zal gebeuren en enkel geld kost omdat die achterlijke boekingsreiswereld altijd eerst wat geld wenst alvorens te presteren.

ik wacht elk jaar op een "goedkope lastminute aanbieding" .maar zelfs dat is niet waar. de vakantiewereld verkoopt liever lege stoelen met accommodaties dan het te gunnen. want immers dat haalt de vroegboekers omlaag. want stel je voor . jij betaald 1599 euro als vroiegboeker en naast je betaal ik 800 euro last minute voor hetzelfde. zoiets mag in deze wereld nooit gebeuren.