Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sandra_1 - 05-04-2012 21:55:01
Geldzaken & Recht

Prom groningen fraude

Ik heb in maart een telefoontje gehad van p.r.o.m. (nooit van gehoord) of ik nog steeds vermeld wil worden in de bedrijvengids (waar ik niks vanaf weet).
daarop heb ik duidelijk nee gezegd.
ze vroegen of ik hun brief had ontvangen want dat moest ik toch schriftelijk vermelden,ik zei: nee niet ontvangen.
hun zouden me gelijk een nieuwe sturen en die moest ik dan onmiddelijk terug op de post doen anders zat ik aan hun vast!
na de brief te hebben ontvangen heb ik hun eerst geprobeerd te bellen maar `t telefoonnummer bestond niet meer en werd door een antwoordapparaat een nieuw telefoonnummer vermeld waar men helemaal geen gehoor op kreeg.
heb de brief dan toch maar terug gestuurd en moest ook nog ondertekend worden.
het was zo`n verwarde brief dat ik een keuze had om niet door te gaan met de telefoongids in `t jaar 2014...ik had dus gewoon geen keuze,maar omdat de brief snel terug moest heeft m`n mam `m ondertekend en terug gestuurd.
hierop volgt een factuur van 297,50 waarop we schrokken en weer probeerde dat telefoonnr te bellen,weer geen gehoor.
daarop een aanmaning,waarop m`n man via hun emailadres een kopie heeft gevraagd van de brief,en die is verstuurd vandaag via de mail...je kunt met die brief geen kant op,alleen door iets door te halen wat eigelijk helemaal niet klopt!
wij voelen ons door dit bedrijf zeer opgelicht en gaan echt stappen ondernemen!!!
gr s.schattenkerk.