Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-04-2012 15:29:20
Computers & Telefonie

Dvd brander onvindbaar

Het xou ook kunnen zijn dat er een nieuwe firmware op de dvd brander moet komen , als dat niet het geval is probeer dan in apparaat beheer de dvd brander aan te klikken en op verwijderen te klikken. daarna opslaan , pc afsluiten 3 tellen wachten en weer aanzetten. zodra windows gestart is nog even niets doen .. wacht of je een melding krijgt van "nieuwe hardware gevonden, bezig met zoeken naar stuurprogramma voor dvdspeler xysyzy (fabrikantnaam) . daarna zal die horen te zeggen "stationsletter toegevoegd " " u kunt het apparaat gebruiken" (of iets van die strekking) pas nu op.. doe verder niets!, sluit af en wacht een paar tellen en dan weer opstarten en dan kijken of hij bij deze computer is toegevoegd.

sommige merken hebben een "diagnostic tool " waarmee je kan kijken of intern alles ok is met het apparaat , kijk of je zo iets kan vinden bij de fabrikant van de dvd speler .

zoek ook met google uit of er nieuwe drivers zijn , installeer altijd de meest recente drivers (als het goed is doet windhoos dat maar ik zou er niet 100% op vertrouwen. belangrijk is dat je de juiste driver zoekt voor jouw besturingsysteem

succes