Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-04-2012 18:03:47
Auto & Vervoer

Accu giant double twiszt

Hallo, wat is de zin van dit forum? waar gaat dit over? de advies prijs voor de fiets was bijna €2000 euro en een vriend van mij heeft een flyer elektrische fiets ( de duurste van dat moment €3000) waar na twee jaar al een nieuwe accu op moest.
hoezo duur of goedkoop.?
het gaat er om dat je niet wordt voorgelicht over hoe lang gemiddeld de accu's meegaan wat de kosten bij vervanging zijn . en of er dan nog meer mogelijk heden zijn om de accu's te vervangen. bv. reviseren, anders her opladen of statiegeld enz .de kostprijs fiets, accu ,motor en misschien wel meer onderdelen die het vaakst voor vervanging in aanmerking komen. misschien zijn er wel zoveel mensen met zelfde probleem. dat er een onderzoek naar wordt gedaan voor verbetering. ik hoopte dat de mensen die dit forum bezoeken zelf ervaringen en/of tips hadden of andere oplossingen.
ik zit hier dus blijkbaar helemaal verkeert.