Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

agaat77
agaat77 - 09-04-2012 20:30:07
Geldzaken & Recht

Hoofdpijnklachten in de zw?





uwernarigheid,

geeft niet hoor :) , ik ben niet zo moeilijk, we hebben allemaal dagen dat we wel eens wat verkeerd oppakken, of wel interpreteren van elkander zeker wanneer je het via een forum, dus geschreven woorden moet lezen.. geen probleem dus! het hoef je niet te spijten, lucht je hart, of wel je hoofd we kunnen wellicht met je mee denken, en je handvatten aanreiken.

ja ik ga wel door een hel keer op keer, maar we hebben het nu over jou, niet over mij..wel is het zo dat ik al een tijdje mee loop en de in's & out's in de hoofdpijnwereld' wel ken.., en ik denk dat jij vooral een arts nodig hebt, die je werkelijk serieus neemt. want volgens mij heb je tot nu toe geen goede ervaringen met artsen. dat maakt natuurlijk des te lastiger... waar vind je een arts die en een feeling heeft voor het alternatieve wereldje, en zijn patiënten voldoende weet te diagnosticeren.. de neuroloog waar je nu naar toe mag ( dat is al fijn) zal ernstige medische zaken willen uitsluiten, dus een neurologische onderzoek, een scan ( indien hij of dit nodig acht) en natuurlijk de vragen: heeft u stress? nekklachten? slaapklachten? hoofdpijn kan namelijk door zoveel aspecten komen, zelfs door het eten, of inderdaad zoals geopperd door iemand anders hier, hormonen.. het is dus nu een puzzel, die je samen met de juiste mensen om je heen moet oplossen.

bovendien ben je nu ook nog eens je baan kwijt, nu zul je dus heel veel moeten gaan aanvragen en regelen.

heb je al eens gedacht aan de nederlandse vereniging van hoofdpijnpatiënten? die kunnen je voorzien van advies en steun!

hierbij de link: http://www.hoofdpijnpatienten.nl/">hoofdpijn ver.

je kunt het beste een jurist raadplegen, met het oog op je ontslag. sterkte!

gr agaat.