Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 10-04-2012 12:09:44
Auto & Vervoer

Reserve sleutel

[quote=tenormin schreef op dinsdag 10 apr 2012, 11:13][quote=stacey schreef op maandag 9 apr 2012, 22:05][quote=tenormin schreef op maandag 9 apr 2012, 22:01]nee, dat regelt de dealer met je verzekering, althans als je het officiƫl laat doen. je "krijgt" 2 nieuwe sloten met sleutels, vandaar de hoge prijs, tenminste, ik vond het een bak geld.

??



waarschijnlijk off topic: sleutels (en veel andere zaken) zijn uit huis gestolen. na zichtbare inbraak. had ik n.l. geen zichtbare schade aan het raam gehad, was ik alsnog de klos geweest. auto is teruggevonden en van nieuwe sloten voorzien. die regeling heeft de dealer rechtstreeks afgehandeld met mijn verzekeraar, de rest is niet relevant voor het "sleutelverhaal" van ts.

het geheel is niet relevant, aangezien er hier kennelijk geen sprake is van diefstal.