Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sn
snafu - 10-04-2012 17:30:50
Geldzaken & Recht

Mag ik mijn camper op mijn eigen erf stallen?

Uiteindelijk moet je het praktisch zien:
als er werkelijk grond is voor overlast dan kan hij de gemeenteambtenaar en vervolgens in het uiterste geval de rechter meekrijgen.
is er te weinig grond voor overlast dan kan (!) de gemeenteambtenaar er niet in meegaan.
maar ambtenaren zijn ook maar mensen (en verliezen redelijkheid en goed bestuur uit het oog ..om te kiezen voor boete-geldelijk gewin) en dus kan wel een gemeentelijke boete volgen en hoeft hij maar "een" verordening van de plank te halen om je te dwingen.

effectief: staat de hoge camper dusdanig belemmerend voor de buurman dat het : a) zijn uitzicht vanuit zijn woonkamer, achtertuin terras (=lang recreerende locaties) langdurig belemmerd?
b) werpt de camper een langdurige schaduw overdag op zijn woonkamerraam, zonbehoeftige planten over een substantieel deel (meer dan 75% van zijn tuin) van zijn begroeide tuin ?

kamers als slaapkamers, keuken, badkamer of gedeelten in de tuin waar niet "permanent" in gerecreeerd wordt zijn minder zwaarwegend.


nb parkeerplaats op eigen terrein is voor pkw en niet voor lkw... de maat van de camper is bepalend waar het geclassificeerd zou worden ..in de ogen van de gemeente ambtenaar..

enfin, wees eerlijk naar jezelf en stel je voor dat je zelf langdurig tegen een camper/truck van iemand anders moet aankijken...wees redelijk.