Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-04-2012 20:49:45
Huishouden & Energie

Koudschuim of traagschuim

Zoekster schreef op dinsdag 10 apr 2012, 19:57: bedankt voor jullie reacties, maar de dingen die jullie schrijven wist ik al. het gaat mij om ervaringen van mensen die werkelijk op zo'n matras slapen, dus een combinatie van pocketveer met traagschuim of met hr schuim.

niemand?

natuurlijk kunt u naar ervaringen vragen, maar op het gebied van slapen is dit behoorlijk persoonlijk. waar de één een hard matras prefereert, wil de ander een zacht "nestje". daar komt dan bij, zijn er rugproblemen, is er sprake van over-of normaal/c.q. ondergewicht. het enige wat ik u oprecht kan aanraden (en die zaken bestaan - alleen niet voor zover ik weet op internet) een matras op proef te kopen, dus een die je thuis een paar weken kunt uitproberen voordat je beslist wat te kopen. het is toch al gauw een forse uitgave en hoef je niet over een nacht ijs te gaan. ik zelf ben dol op mijn vorig jaar gekochte box spring met een tempura matras, waar ik dus eerst 14 dagen op geslapen heb alvorens tot definitieve koop te besluiten. was me dat niet bevallen had ik nog meerdere matrassen mogen proberen. dus waar iemand goede ervaring mee heeft hoeft niet te betekenen dat u daar prettig op ligt. succes met de zoektocht. vr.gr.