Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-04-2012 21:57:28
Huishouden & Energie

Koudschuim of traagschuim

Tenormin ik ben me er heel goed van bewust dat een matras heel persoonlijk is. toch is het soms wel prettig om te horen van een ander hoe een matras bevalt. of het meeviel of tegen. soms lees je van gebruikers dat hun matras eerst heel goed lag, maar na een paar maanden kuilen vertoonde. of dat het in de zomer veel te warm bleek, of juist in de winter te koud was.

zo vind ik jouw mening over je tempura matras waardevol, als ik een tempura matras had gewild. maar ik weet inmiddels dat ik pocketveer wil, ben er alleen nog niet uit met wat voor afdeklaag. ik heb de bedden gezien bij beter bed, gek genoeg kun je daar alleen op eenpersoonsmatrassen bij je thuis proefliggen. en ik wil een tweepersoonsmatras.