Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 11-04-2012 10:57:17
Elektronica & TV

Welk fornuis?

[quote=evdzwan schreef op dinsdag 10 apr 2012, 21:33]dank voor alle reactie,s
koken op gas heeft wel mijn voorkeur want dat gaat volgens mij toch sneller maar een oven op gas is haast niet te krijgen ,(niet gezien in de winkels) en dat zal ook wel wennen zijn , het gaat volgens mij toch een stuk sneller,
hebben jullie ervaring met hete lucht oven of boven of onder warmte?

er zijn nog wel fornuizen te koop met gasovens. google op "gasovens".

de overstap naar elektrische ovens is door de fabrikanten lang geleden gemaakt vanwege de veiligheid. bij ovens, die niet goed onderhouden/schoongemaakt worden, vervuilen de achterste brandergaten, waardoor deze bij het aansteken van de oven niet gaan branden. gevolg: de brandende oven vult zich dan ook met gas en dat ontsteekt op een gegeven moment door de wel brandende .gasuitlaten. boem!!!

vladja