Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-04-2012 14:30:53
Computers & Telefonie

Het geluid/muziek uit de computer veel te snel

Als je al zo een oudje hebt kun je zowieso geen win7of een hogere plaatsen dan moet je een aangepaste hebben waar je win7. vista. win8.winxp op kan draaien .
meestal moet je je hardware aanpassen, bij een goede winkel die je pc bouwt ben je al gesteld voor een 350€ en heb je alles naar wens , je moet geen nieuw besturingssysteem proberen te installeren op een oude , dat is vragen om problemen en ik weet waar ik over spreek, een pc installeren is een makkie en als je geen backup gemaakt hebt bij eerste installatie (bij . win7. vista) dan ben je de klos, ik werk met win7 , vista.xp ( heb 3 comp ) en alles draait prima ook op xp , heb ene laten bouwen waar nu xp op draait maar waar ook win 7, win8, vista en dergelijke kan draaien.kost me 350€ en kan er weer jaren tegen .
veel succes . hoop dat je dit eventueel van pas komt en je geheugen een beetje opfrist wat leid tot een goede beslissing