Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-04-2012 16:13:17
Computers & Telefonie

Vodafone schande of niet?







tjonge jongen nog aan toe...

dit word volledig uit zijn verband getrokken!

a wil ik geen slaatje slaan uit de storing, maar vond ik wel dat erg lang duurde, daarbij vind ik de aangeboden mindering op het factuur prima! en heel netjes, dus diegene, die gaarne insinueren, of wel voor een ander wat denken te moeten invullen? mogen wat betreft een topicje verder klikken.

b, ben ik afhankelijk vanwege het feit dat ik als gehandicapte, beter gebruik kon maken van mijn gsm dan van een duur alarm systeem waarvaan de aanvraag heel veel voeten in aarde heeft. en heb ik al aardig wat aanpassingen, dat ik deze 'vrijheid' graag nog zelf invul.. geef mij eens ongelijk? wat zeg ik hiermee verkeerd? het was een vraagstelling, en vandaar ook het vraagteken erachter..

c, als zo'n grote provider, met loyalties en royalties zo'n groot aanbod heeft, ( bedrijven, dus ook veel zakelijk dus ook zorginstellingen waren afhankelijk) dan heb je de boel netjes als een back up, en dan kunnen er mensen zijn, die schrijven: ja maar die brand staken ze zelf niet aan! nee.. heeft ook niemand beweerd, maar dat betekend nog niet dat er 1 wagen met een beperkt aantal backups alleen maar beschikbaar was, voor zo'n 200,000 aansluitingen, terwijl dat natuurlijk niet werkt! daar mag men toch vragen over stellen? is dit verboden?

ja, maar vroeger hadden we ze ook niet.. nee inderdaad maar ik leef niet in verleden he? ik leef in het hier en nu..dus.. maar flink hoor dat zoveel mensen prima zonder kunnen en het heerlijk rustig vinden.. ik zou zo zeggen flikker je internet vervolgens ook de deur uit, dan heb je het helemaal lekker rustig, en kom je minder schijnheilig over, dan wanneer je in een online topic beweerd, hoe zeer je zonder een mobieltje kunt...die ook data verbruiken..zoals het internet...

maar om alles nu zo uit het verband te rukken? dat vind ik nu pas eens werkelijk storend! geef mij dan maar die mensen die wel smsen, whatsappen of pingen..en eerlijk toegeven dat ze het leuk vinden, of werkelijk nodig hebben.

kortom, wanneer ik een abo afsluit mag ik verwachten dat dit werkt, zoniet mag ik ook verwachten dat ik hiervan last heb, en mag ik ook mezelf afvragen waarom, hoe en hoezo.. ik betaal daar immers voor.