Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-04-2012 16:36:01
Computers & Telefonie

Vodafone schande of niet?

Er schijnen hier heel veel mensen te zijn die hun mobiel niet zo hard nodig hebben, maar als ik niet overal de mogelijkheid heb om te communiceren met en over de bank, dan kan mij dat een hoop geld kosten. zo ook bedrijven, als deze hun klanten niet kunnen bereiken brengt dat miljoenen schade toe aan het bedrijfsleven en zoals gezegd komt dat indirect terug naar ons.

ik heb er dan ook zeer grote hinder van ondervonden dat ik die dagen niet bereikbaar was en het heeft me wel degelijk geld gekost. ik verwacht dan ook wel een betere compensatie dan een week abonnementsgeld in mindering, want het was ook nog eens precies tijdens pasen, een van de meest drukke weekenden. dit doet me er toch aan twijfelen om een extra abonnement af te sluiten.

overigens agaat, als je echt zo afhankelijk bent van een telefoon, neem dan een vaste aansluiting.