Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
diazd - 12-04-2012 21:37:32
Voeding & Gezondheid

Jarenlang verkeerde sterkte lenzen, ergens melden?

Ik vrees inderdaad dat het recept gewoon klakkeloos werd gekopieerd, lekker makkelijk!
ik ben ook verbaasd dat ik zo'n verschil niet heb doorgehad, maar ik ben wel moe geweest omdat mijn ogen extra hard moesten werken met die sterkte, daar kwam ik natuurlijk pas achteraf achter, ik dacht dat het andere oorzaken had.
mijn nieuwe opticien zegt dat er weinig schade is, alleen hadden mijn ogen ondertussen al meer verbeterd kunnen zijn als ik meteen de goede sterkte had gehad. ik heb wel een bril, die was ook een andere sterkte, maar toen ik dat zei bij de opticien, zeiden ze dat dat kwam omdat deze verder van mijn ogen afstond.

goede zorg van mijn kant? ik ga naar een opticien om mijn ogen te laten meten en de juiste lenzen te krijgen, dan verwacht ik dat dat gebeurt aangezien ik er ook aardig voor heb betaald. mijn verantwoordelijkheden staan los van de sterkte vind ik. als ik die zelf kon meten, had ik dat graag gedaan. het gaat mij niet om eer, het lijkt me alleen dat als er bepaalde bonden e.d. zijn voor opticiens, juist deze zaken gemeld moeten worden.