Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
bolo_1 - 12-04-2012 21:51:15
Voeding & Gezondheid

Jarenlang verkeerde sterkte lenzen, ergens melden?

Het kan best zijn met deze verandering dat de eerste opticien niet genoeg rekening heeft gehouden met het accomodatie vermogen van de ogen. maar dan zal u zeker last van hebben gehad. een voordeel wel is met een te hoge sterkte (!) dat het leescomfort lekker makkelijk gaat. dit zonder al te inspanning van de ogen. allen het verte zicht zal toch moelijk zijn gegaan de afgelopen tijd.
als de eerste opticien vakkennis heeft, en luisterd naar de klant en aandacht heeft voor het vak en daar ga ik dan wel vanuit zal hij zeker de goede middelen heeft gebruikt en zijn verstand moet het altijd goed zijn geweest. anders had u zeker eerder aan de bel gehangen en niet zowat 10 jaar later. de meeste mensen kopen hun lenzen vaak uit de zogename goedkoopheid bij de plaatselijk kruidenier of drogiserij ect. maar laten eens een keer hun lenzen controleren naar een jaar of vier. en dan zien ze wel hoe het ermee volstaat. en schrikken dan ook vaak van allerlei ziekte zoals vaatingroei ect. of het verkeerd behandelen van de lenzen met en in samenhang van goedkope vloeistof.

zo genoeg zo......


als u het verhaal kwijt wilt bij de organisatie van opticien en lenzen specialisten kijk dan even op de website van deze organisatie... http://www.nuvo.nl


hoop dat u er wat heeft.

ps de andere opticien die de andere lagere sterkte heeft gemeten en denk ik de lenzen dan ook heeft verkocht aan u. bevallen u deze dan wel. dit omdat er toch een groot verschil in zit!

groet bolo